of 63946 LinkedIn

Drenthe schorst vier ambtenaren wegens 'ernstig plichtsverzuim'

De provincie voert op dit moment een intern onderzoek uit en wil daarom niet inhoudelijk op de zaak ingaan, aldus de woordvoerder. Volgens Dagblad van het Noorden zouden de vier ambtenaren in de buitendienst werken en zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal en fraude.
7 reacties

De provincie Drenthe heeft vier ambtenaren geschorst wegens ,,het vermoeden van ernstig plichtsverzuim''. Dat meldde een woordvoerder van de provincie donderdag. Hij wil niet zeggen waarom de ambtenaren op non-actief zijn gezet.

Buitendienst

De provincie voert op dit moment een intern onderzoek uit en wil daarom niet inhoudelijk op de zaak ingaan, aldus de woordvoerder. Volgens Dagblad van het Noorden zouden de vier ambtenaren in de buitendienst werken en zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal en fraude. De provincie wil dat niet bevestigen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door J. Schrik op
Is het misschien niet een bezuiniging.
Door Recht voor z;n raap ! (klokkenluider misbruik corruptie praktijken gehandicapten Alescon Hoogeveen Assen, provincie Drenthe.) op
Hollandschevelder is voor breder onderzoek provinciale bestuurders provincie Drenthe. Slagers die hun eigen vlees keuren,een onbetrouwbare organisatie ! Het staat als een paal boven water. Provinciale bestuurders , provincie Drenthe die er al jaren een gigantische puinhoop van maken. Hun eigen wet hanteren en de bevolking een loer draaien ! Bestuurders die de samenleving brutaal gezegd geen donder in tel hebben, en zaken doelgericht onder het tapijt schoppen! Inmiddels weten velen met mij wat er speelt in Drenthe. Deze vier kandidaten stellen niets voor. Het is een georganiseerde bende , die de bevolking onder de duim wil houden! Machtsmisbruik en vriendjes politiek . De bewijzen spreken voor zich! De bevolking belazeren, in samenwerking met de Hoogeveense bestuurders die jaren lang hun eigen wet hanteren. Nee dit zijn geen geruchten, dit is de keiharde werkelijkheid het gevaar aan de macht ! Met alle respect, die zooi in Drenthe kan beter de biezen pakken. Over integer gesproken, om van te kotsen ! Vriendelijke groet, Klokkenluider misbruik, corruptie praktijken gehandicapten Alescon Hoogeveen Assen provincie Drenthe. H. Okken.
Door JaapvV (adviseur, o.a. openbare ruimte) op
Hoe maak je nieuws? Zo dus. Door een gerucht te verspreiden, niet te zeggen waar het om gaat en door lucht te scoren als het onderzoek nog moet beginnen..tijd voor een nieuwe communicator lijkt me, bij de provincie Drenthe.
Door S.L. (Adviseur) op
Eens met Ernst, het is juist positief dat dit de provincie dit naar buiten brengt. Een prima voorbeeld voor andere provincies.
Door ernst (beschouwer) op
Jongens, doe niet zo cynisch! Juist het feit dat het openbaar wordt gemaakt is een goed teken. Door jullie reacties gaat het loop je het gevaar dat het binnenskamers blijft en gaat smetten
Door Janus op
Ambtenaren in de buitendienst... Zullen waarschijnlijk 'lagere' ambtenaren zijn die dan als voorbeeld moeten dienen terwijl hogere ambtenaren waar echt wat mis mee is mogen blijven. Zo werden eens een paar vuilnismedewerkers ontslagen wegens diefstal van vuilnis dat ze doorverkochten. Integriteitsbeleid in Nederland is dat van een derdewereldlandnivo. Hoe hoger in de boom hoe corrupter men kan en mag zijn zie bjjvoorbeeld de managers die de ene dienst verkloten en rustig bij een andere dienst weer aan de slag mogen.
Door IcePick (Picker) op
Topje van de ijsberg! Nu de rest van NL nog. 90% komt er mee weg, zie rapport rijksrecherche en diverse media artikelen.