of 58952 LinkedIn

Doorgaande weg of niet

Oeps. De ambtenaar van IJsselstein belooft te onderzoeken of, nu de doorgaande weg niet meer doorgaand is, er andere lantaarnpalen kunnen komen.
Reageer

Waarom hebben alle wijken toch zulke sierlijke, lage lantaarnpalen, terwijl er in ons woonerf hoge, lelijke palen staan die je doorgaans langs de snelweg aantreft? Volgens een inwoonster van de Opaalhof in IJsselstein verschilt haar buurt niet van de omliggende buurten.

Ze belt de gemeente. De dienstdoende ambtenaar vertelt dat de weg die door de wijk loopt een doorgaande weg is. Weliswaar een weg die uitsluitend een rondje door het woonerf maakt, maar toch een doorgaande weg. Bij een doorgaande weg horen hoge lantaarnpalen. 

Ze neemt in januari opnieuw contact op met de gemeente met de vraag waarom er in de straten om ons heen zout wordt gestrooid, en niet bij ons? De ambtenaar: u woont niet aan een doorgaande weg. En alleen doorgaande wegen maken we sneeuwvrij. ‘Juist’, zegt zij. ‘Dan wil ik andere lantaarnpalen.’ Oeps. Hij belooft te onderzoeken of, nu de doorgaande weg niet meer doorgaand is, er andere lantaarnpalen kunnen komen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.