of 64740 LinkedIn

Columniste Nanninga lijsttrekker Forum voor Democratie

ThePostOnline-columnist en journalist Annabel Nanninga wordt lijsttrekker voor Forum voor Democratie (FvD) in Amsterdam. Zij zal de lijst aanvoeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in de hoofdstad op woensdag 21 maart. Dat schrijft zij vandaag in haar laatste column als redacteur van TPO.
5 reacties

ThePostOnline-columnist en journalist Annabel Nanninga wordt lijsttrekker voor Forum voor Democratie (FvD) in Amsterdam. Zij zal de lijst aanvoeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in de hoofdstad op woensdag 21 maart. Dat schrijft zij vandaag in haar laatste column als redacteur van TPO.

 

Aan de kaak
Nanninga werd gevraagd door FvD-leider Thierry Baudet, zo schrijft ze. 'Het moment is daar. Politiek aanpakken wat ik als opiniemaker zo vaak aan de kaak stelde.' Over zijn Amsterdamse lijsttrekker zegt FvD-leider Thierry Baudet tegen TPO: 'Ik ben al jaren fan van Annabel Nanninga. Ze heeft een zeer scherp oog voor wat er misgaat in Nederland en hoe het beter kan en moet. Dat zij nu Forum voor Democratie komt versterken, is als een droom die uitkomt.'


Minimaal zes zetels 

Publicist Yernaz Ramautarsing en voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD Anton van Schijndel staan als tweede en derde op de lijst van FvD in Amsterdam. De partij verwacht bij de raadsverkiezingen minimaal zes zetels te behalen, zo staat op de website van de partij. Amsterdam is de enige gemeente waar FvD zelfstandig meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. In Rotterdam ondersteunt de partij de campagne van Leefbaar Rotterdam. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Jhr. van Avezathe en Zottegem (vrolijke burger ) op
Laat de rode Amsterdammers maar eens goed opletten, want de Hans de Booij zong 30 jaar geleden al:

'Annabel, het wordt niets zonder jou".....

Amsterdam heeft gewoon kritische, onafhankelijke denkers nodig die zich inzetten voor de stad. Mensen die de geschiedenis van de stad als burcht van vrijheid hoog houden.
Door Amsterdamse Dierenhulp Aan Minima-regeling (belastingbetaler) op
Annabel, deze regeling mag als eerste worden afgeschaft: "Amsterdamse Dierenhulp Aan Minima-regeling"
-'Amsterdammers die in het bezit zijn van een stadspas met groene stip kunnen met een ziek huisdier gebruik maken van de Amsterdamse Dierenhulp aan Minima-regeling (ADAM-regeling). Zij mogen met één huisdier één keer gratis naar de dierenarts voor een consult. Als blijkt dat een medische behandeling noodzakelijk is, vergoedt de gemeente de helft van de kosten.''-
link: https://www.amsterdam.nl/toerisme-vrije-tijd/die …
Door W.F.Willems (pensioen) op
Thierry non urinat in ventum.
Door Tijmen op
Annabel gaat de VVD - die in Amsterdam net zo links is als de rest van de grachtengordelpartijen - helemaal leeg zuigen. Als een spin die het mannetje opzuigt na de paringsdaad.
Door bob op
mooie Annabel op jacht in de rooie hel, dat ik dat nog mag meemaken op mijn leeftijd *traantje wegpinkt*