Advertentie

College Urk mag niet naar TMF kijken

Als het aan de fractie van de ChristenUnie (CU) op Urk ligt, mogen de burgemeester en wethouders van de vissersplaats geen commerciële televisiezenders als TMF bekijken op het gemeentehuis. De partij stoort zich aan een nieuw beeldscherm in de collegekamer waarop dergelijke zenders kunnen worden ontvangen.

05 november 2010

Overbodige luxe
CU-Raadslid Jacob Kramer zei vrijdag dat de fractieleden zeer verbaasd waren toen zij het scherm aanzetten en geconfronteerd werden met een televisiezender. De partij is van mening dat deze optie niet nodig is. ,,Overbodige luxe", aldus Kramer.

Stoppen

De partij wil dat het abonnement dat de ontvangst van het grote aantal zenders mogelijk maakt, direct wordt stopgezet. Volgens Kramer is het niet nodig om op het werk televisie te kijken. De burgemeester zal het voortaan dan ook zonder TMF moeten doen, als het aan het raadslid ligt.

Reacties: 5

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Baantjerfan
""Verhaal klopt niet" een reactie van @lbert Woord van de Urkse CU: 3 woordjes! Als het niet klopt, schrijf dan ook direct waarom!
En het zal de CU ook op Urk toch wel bekend zijn, dat in geval van calamiteiten de
regionale zender van Flevoland de calamiteitenzender is? Die zender zit ook in het pakket van de lokale kabelaar, net als TMF en MTV.. De CU heeft vást iets tegen lady Gaga (volgens sommigen hermafrodiet) en ziet op TMF misschien liever een swingend Urker Mannenkoor?
Jan / ambtenaar
Tip voor CU Urk: met een Digitenne ontvanger van KPN zonder abonnement ontvang je uitsluitend Nederland 1,2 en 3 plus de regionale zender (tevens rampenzender). Kwestie van alleen even zo'n ontvanger aanschaffen dus.
Hendrik
Zijn er geen belangrijkere zaken op Urk?
Albert Woord / CU Urk
Verhaal klopt niet.
Rick van Keulen / Beleidsmedewerker
Als ik het achterliggende artikel lees gaat het over de aanwezigheid van een tv toestel waar onder andere bijvoorbeeld TMF op te zien zou kunnen zijn.
Helaas kun je op dit moment nog steeds geen abonnementen afsluiten om alleen NL1,2,&3 te ontvangen.
Bij calimiteiten of grote gebeurtenissen blijft een tv-toestel toch een goede informatie bron.
Advertentie