of 59185 LinkedIn

CDA-gedeputeerde Patrick van der Broeck wordt dijkgraaf

Patrick van der Broeck werd gekozen uit 26 kandidaten voor de nieuwe functie. Het gaat formeel om een aanbeveling: de benoeming volgt pas na 1 januari bij Koninklijk Besluit na een voordracht door de minister van Infrastructuur en Milieu.
1 reactie

Huidig Limburgs CDA-gedeputeerde Patrick van der Broeck wordt per 1 januari dijkgraaf van het nieuwe Waterschap Limburg. De besturen van beide Limburgse waterschappen hebben hem woensdagavond unaniem voorgedragen als nieuwe baas. De waterschappen Roer en Overmaas en Peel- en Maasvallei moeten per 1 januari fuseren tot één nieuw waterschap.

Openbaar vervoer
Dat betekent dat het CDA op zoek moet naar een nieuwe gedeputeerde. Van der Broeck raakte vooral bekend als gedeputeerde die knopen doorhakte in het lastige openbaar-vervoerdossier in Limburg.

Voordracht
Van der Broeck werd gekozen uit 26 kandidaten voor de nieuwe functie. Het gaat formeel om een aanbeveling: de benoeming volgt pas na 1 januari bij Koninklijk Besluit na een voordracht door de minister van Infrastructuur en Milieu. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door marquis de canteclair thoe beneveldt (emeritus) op
En noe us Camieleke nogh.....dann hedde gealle jongskes behaaglijk in het nieuwe nestje.