of 64204 LinkedIn

Burgemeester Wolfsen nog steeds bedreigd

Nog steeds wordt de burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, bedreigd uit het criminele milieu. Dit gebeurt al sinds augustus. De burgemeester wordt thuis en op het stadhuis beveiligd.
Reageer

Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht wordt nog steeds bedreigd vanuit de criminele hoek, aldus een woordvoerder van de politie van die stad maandagmorgen. De beveiliging rond zijn persoon gaat dan ook onverminderd door.

Woonhuis en stadhuis beveiligd
Wolfsen wordt al sinds eind augustus bedreigd. Nog steeds is het onderzoek in volle gang naar wie er achter de dreiging zit. Half september paste de politie de beveiliging aan door de agenten weg te halen voor het woonhuis van de burgemeester en het Utrechtse stadhuis. Sindsdien wordt Wolfsen ,,minder zichtbaar maar wel goed bewaakt", aldus de politie.


Marokkaanse coffeeshopeigenaren

Eind september heeft het Openbaar Ministerie in Utrecht een aantal Marokkaanse coffeeshopeigenaren een ernstige waarschuwing gegeven wegens bedreiging aan het adres van Wolfsen. De mannen waren geen verdachten. Waarom ze dan toch een waarschuwing kregen, wilde het OM in het kader van het onderzoek niet zeggen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners