of 60941 LinkedIn

Burgemeester stuurt persoonlijke waarschuwingen

Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch
Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch

Negen mensen in Den Bosch hebben een persoonlijke brief van de Bossche burgemeester Jack Mikkers ontvangen. Daarin waarschuwt hij hen voor de gevolgen die het kan hebben als zij tijdens de jaarwisseling rottigheid uithalen. 

Over de schreef
De brief is gericht aan ‘personen die in het verleden over de schreef zijn gegaan of waarvan het vermoeden is dat dit is gebeurd’, aldus een woordvoerder van de gemeente tegen het Eindhovens Dagblad. In de brief staat dat deze personen het risico lopen een boete te krijgen van zo’n 2.500 euro. Volgens de woordvoerder moet van de brief een preventieve werking uitgaan.

Vandalisme

Vijf jaar geleden stuurde de toenmalige burgemeester Ton Rombouts een soortgelijke brief naar 50 inwoners van Den Bosch die zich hadden misdragen tijdens eerdere festiviteiten in de stad. Ook toen werden zij gewaarschuwd dat zij zouden opdraaien voor een stevige boete en voor de kosten van herstel van de aangerichte schade. Voor zover bekend is het echter toen niet gelukt de daders van vuurwerkvandalisme te achterhalen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.