Advertentie

Burgemeester bezorgd over vermist raadslid Amersfoort

Lucas Bolsius van Amersfoort maakt zich ,,ernstige zorgen'' over de verdwijning van het PvdA-raadslid Ramon Smits Alvarez.

14 oktober 2013

Burgemeester Lucas Bolsius van Amersfoort maakt zich ,,ernstige zorgen'' over de verdwijning van het PvdA-raadslid Ramon Smits Alvarez. Hij hoopt 'innig' dat snel duidelijk wordt waar de man is en hoe het met hem gaat, liet hij maandag weten.

Geld opgenomen van fractierekening

Ramon Smits Alvarez verdween donderdagmiddag. Ramon Smits Alvarez verdween donderdagmiddag. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor, aldus de politie maandag. Er zijn de afgelopen dagen 10 tot 15 tips binnengekomen, die worden nagetrokken.

Nieuwe lijsttrekker
Donderdagmiddag is nog 4000 euro opgenomen van de rekening van de PvdA-fractie in Amersfoort, maar of Smits Alvarez dat heeft gedaan is nog niet duidelijk. Ook daarnaar doet de politie onderzoek.

De PvdA zou zondagavond bekendmaken wie de nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt, maar omdat Smits Alvarez een van de kandidaten was, is die bekendmaking uitgesteld. De fractie vraagt maandag dringend om de familie van het raadslid met rust te laten.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

B.J. van den Berg
Opname van geld aan de balie van een bank vereist zonder meer legitimatie. Opname middels een pinautomaat wordt op video geregistreerd. Simpel toch? M.i. is er veel meer aan de hand dan datgene wat tot nu toe naar buiten is gekomen. Afgezien van het feit dat Ramon hopelijk niets ernstigs is overkomen, word ik een beetje narrig van al dat gesjoemel binnen die PvdA Utrecht: eerst een dief van 40.000 euro, nu dit weer met een relatie tot die opgenomen 4.000 euro. Gaat lekker zo allemaal.
Advertentie