of 59250 LinkedIn

Binnenlands Bestuur neemt inGovernment over

InGovernment is een vaktijdschrift gericht op de organisatie van dienstverlening bij de overheid. Het informeert professionals over relevante ontwikkelingen ten aanzien van de digitale overheid en focust op inclusiviteit, interactie en innovatie.
1 reactie

InGovernment, het vaktijdschrift gericht op de organisatie van dienstverlening bij de overheid, wordt overgenomen door Binnenlands Bestuur BV, uitgever van de vaktitel Binnenlands Bestuur en diverse andere informatieproducten gericht op de lokale overheid.

 

De huidige redactie blijft de werkzaamheden als onderdeel van Binnenlands Bestuur op vertrouwde wijze voortzetten. InGovernment is een vaktijdschrift gericht op de organisatie van dienstverlening bij de overheid. Het informeert professionals over relevante ontwikkelingen ten aanzien van de digitale overheid en focust op inclusiviteit, interactie en innovatie. De titel is nu eigendom van Sdu uitgevers.

 

Hoofdredacteur Otto Thors: 'Digitalisering raakt alle beleidsvelden en beïnvloedt de werkwijze van alle professionals. Deskundige toepassing van slimme innovaties versterkt de maatschappelijke impact van de overheid. inGovernment biedt verdieping op de nieuwsvoorziening in Binnenlands Bestuur en bestaat als kennisplatform uit een kwartaalblad, website, e-nieuwsbrief en events met ruimte voor partnerbijdragen.'

Willem Sijthoff, ceo van Sijthoff Media Groep waaronder Binnenlands Bestuur BV valt, ziet de overname als een goede toevoeging aan Binnenlands Bestuur: 'Er is momenteel veel aandacht voor ontwikkelingen op ICT-gebied bij de overheid. Automatisering Gids en Binnenlands Bestuur besteden aandacht aan deze ontwikkelingen, maar een gespecialiseerd magazine als inGovernment kan daarin nog meer verdieping brengen met best practices, tips & tricks. Wij zien de komst van inGovernment als een mooie aanvulling op ons portfolio.'

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Pipadekloon (Voorlichter) op
Geef maar eerst een slinger aan die website want dat is maar matig!