of 59281 LinkedIn

Beschoten zaken Delft door gemeente gesloten

De Delftse burgemeester Marja van Bijsterveldt heeft opdracht gegeven de zonnestudio en coffeeshop te sluiten die dinsdagochtend vroeg werden beschoten. De gevels van de twee zaken in de Peperstraat, in het centrum van de stad, raakten beschadigd door meerdere inslagen.
Reageer

De Delftse burgemeester Marja van Bijsterveldt heeft opdracht gegeven de zonnestudio en coffeeshop te sluiten die dinsdagochtend vroeg werden beschoten. De gevels van de twee zaken in de Peperstraat, in het centrum van de stad, raakten beschadigd door meerdere inslagen. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Zo spoedig mogelijk besluit duur sluiting

De politie vond diverse kogelhulzen op straat. Getuigen verklaarden dat ze iemand zagen met een wapen die nadat de schoten waren gelost, in een auto stapte en ervandoor ging. Er is niemand aangehouden. Waarom de twee zaken doelwit waren, is onbekend. 'De burgemeester neemt zo spoedig mogelijk een besluit over de duur van de sluiting. Deze maatregel is genomen om de veiligheid in de straat te waarborgen', aldus de gemeente in een verklaring. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.