of 64231 LinkedIn

Asielzoekers in oude gevangenis Overloon

De eerste asielzoekers komen in de loop van juni naar Overloon, een plaats met ruim 3600 inwoners.
2 reacties

In het Brabantse dorp Overloon komt een asielzoekerscentrum (azc) met plaats voor 800 mensen. De asielzoekers worden ondergebracht in een vroegere gevangenis. De gemeente Boxmeer, waar Overloon bij hoort, heeft ingestemd met een verzoek daartoe van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Juni
De gemeente heeft donderdagavond de omwonenden, de dorpsraad en de gemeenteraad geïnformeerd. De eerste asielzoekers komen in de loop van juni naar Overloon, een plaats met ruim 3600 inwoners.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door henk (lezer) op
TIP = Top !!
Door TIP! (PR-/Imagospecialist) op
Wanneer worden we als "Europa" wijzer en zorgen "we" voor goede opvang in het land van herkomst, al is het aan de grens(waterkant) waar men op elke wijze mogelijk, tracht te ontkomen aan de heersende ellende. We helpen onszelf naar de "verdo..." wanneer we van hele mensenmassa's accepteren dat ze zich verplaatsen naar andere landen die zelf al moeite genoeg hebben om de eigen bevolking in hun levenswijze te handhaven. Zorg dat de wapenindustrie en corrupte, beïnvloedende overheden worden geboycot en aangesproken op "slecht" gedrag. Ook het gedrag (noem het cultuur) van de landen van herkomst, haal je hier binnen en dat zijn soms heeeeele andere (onwenselijke) normen en waarden!