of 58952 LinkedIn

Ambtenaren Waalre hebben nieuw onderkomen

Op termijn kunnen ze er allemaal terecht. In het gebouw in Aalst is direct 800 vierkante meter beschikbaar, en nog eens 400 vierkante meter binnen enkele weken.
Reageer

De ambtenaren van Waalre gaan hoogstwaarschijnlijk tijdelijk werken in een pand in het nabijgelegen Aalst. Op termijn kunnen ze er allemaal terecht. In het gebouw is direct 800 vierkante meter beschikbaar, en nog eens 400 vierkante meter binnen enkele weken.

Noodloket
Het gebouw heeft flexibele werkplekken en alle noodzakelijke verbindingen zijn er. Voordat het zover is, is de brandweerkazerne het noodgemeentehuis, na de verwoesting van het monumentale gemeentehuis afgelopen woensdag. Vrijdagmorgen ging het noodloket voor burgerzaken na enige tijd weer dicht door technische problemen. Bij de brandweerkazerne zijn vrijdagmorgen bewakingscamera's geplaatst. De gemeente wil niet zeggen waarom.


Paspoorten
De muren van het verwoeste gemeentehuis moeten vrijwel zeker tegen de vlakte omdat het te gevaarlijk is. De paspoorten die afgelopen woensdag de brand hebben overleefd, blijken toch onbruikbaar. Ze zaten samen met andere documenten in een kluis, maar zijn waarschijnlijk te heet geworden.

Tips
Bij de politie zijn vijf tips binnengekomen na een tv-uitzending van een extra politiebericht over de brandstichting. Niemand is nog aangehouden. De politie bekijkt of het extra opsporingsbericht nog een keer moet worden uitgezonden. Donderdagavond zonden SBS6 en Omroep Brabant beelden uit van de twee bij de aanslag op het gemeentehuis gebruikte auto's. Die waren eerder in Eindhoven en Geldrop gestolen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.