of 64120 LinkedIn

Alle wethouders van Hulst besmet met corona

Ook drie raadsleden en negen ambtenaren zijn positief getest. Hoe de verspreiding van het virus precies heeft plaatsgevonden, is niet duidelijk.
Reageer

Alle vijf de wethouders van de gemeente Hulst in Zeeland zijn besmet met corona, meldt de gemeente maandag. Vorige week werd al bekend dat vier van hen het virus hadden opgelopen, nu blijkt ook de vijfde wethouder besmet. De wethouders hebben allemaal milde klachten en werken verder vanuit huis, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Ook raadsleden en ambtenaren
Ook drie raadsleden en negen ambtenaren zijn positief getest. Hoe de verspreiding van het virus precies heeft plaatsgevonden, is niet duidelijk. Wel laat de woordvoerder weten dat de coronamaatregelen allemaal strikt zijn nageleefd. ‘We hebben alleen noodzakelijke vergaderingen laten doorgaan en dan met een zo klein mogelijke bezetting. De GGD heeft ons echter verteld dat je, ook als je voldoende afstand houdt, toch besmettingsrisico loopt als je langer dan vijftien minuten samen in een ruimte bent’, aldus de woordvoerder. De GGD voert nog bron- en contactonderzoek uit. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.