Advertentie

Afdelingen Zuid-Holland blijven bij Trots

Na het vertrek van Verdonk als politiek leider en bestuursvoorzitter Trots op Nederland blijven de Zuid-Hollandse afdelingen vooralsnog bij de landelijke partij

23 oktober 2011

De Zuid-Hollandse afdelingen van Trots op Nederland blijven vooralsnog bij de landelijke partij. Het vertrek deze week van Rita Verdonk als politiek leider en bestuursvoorzitter verandert daar niets aan. Dat hebben de afdelingen zondagmiddag gezamenlijk laten weten.

Partijcongres
De fracties en besturen van Alphen aan den Rijn, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam, Spijkenisse, Teylingen, Vlaardingen, Zoetermeer en Zuidplas zeggen met het vertrek van Verdonk ,,een boegbeeld te verliezen''. Maar dat hoeft niet het einde van de partij te betekenen, stellen ze. De partij houdt op 19 november een partijcongres.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Hannes Haganum / kritisch lezer
Nou, op dat resultaat hoeven ze niet bepaald trots te zijn. De reactie van de afdeling Pijnacker-Nootdorp is sowieso schijnheilig, want die afdeling had al direct na de verkiezingen zich afgescheiden van hun dorpsgenote Rita. De sfeer van ToN ademt weinig openheid en vertrouwen.
Jan
Let maar op: een keer valt Geert Wilders weg (of men is het niet nakomen van al zijn verkiezingsbeloften zat) en dan gaat het met de PVV net zo.
Advertentie