of 64120 LinkedIn

Advies partijtop door VVD Roermond genegeerd

De Roermondse VVD-fractievoorzitter Dré Peters liet weten dat Van Rey gewoon welkom is en blijft, ondanks het advies van de top van de VVD.
5 reacties

De top van de VVD heeft de afdeling in Roermond dringend geadviseerd afstand te nemen van de van corruptie verdachte Jos van Rey. Landelijk VVD-voorzitter Benk Korthals liet maandag weten moeite te hebben met de aanwezigheid van Jos van Rey bij de fractievergaderingen tijdens het onderzoek van justitie tegen de ex-senator en ex-wethouder. Hij zei dat tijdens een gesprek in Den Haag met bestuursvoorzitter Victor Cillekens van de VVD Roermond. Cillekens bevestigde dinsdag berichten hierover in de Limburgse kranten.

Welkom
Volgens Cillekens is het echter aan de fractie hoe om te gaan met Van Rey. De Roermondse VVD-fractievoorzitter Dré Peters liet dinsdag weten dat Van Rey gewoon welkom is en blijft. ,,Ze mogen in Den Haag van alles adviseren; wij sluiten niemand uit, ook Jos van Rey niet'', aldus Peters.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door CdB op
Late reactie maar...

In Holland zien we van Rey z'n staat van diensten als corruptie. In Limburg zien ze het als een normale manier van zaken doen. Menig politicus daar heeft het zelfs toegegeven.

Misschien Limburg eigen regels en wetten laten bedenken en er een deelstaat van maken (ipv provincie)
Door Jacco op
Ah, Martien bedoelt Korthals.
Juist spellen, slimpie !
Door ger op
De heer van Rey / VVD regeert nog steeds als Dzjengis Khan in Roermond. Waarbij Dre Peeters zijn uitvoerder is: met harde en onbeschofte hand worden coalitiepartners geschoffeerd en geïntimideerd. het zou beter zijn als de beerput nu een gedeeltelijk open gaat zodat de hautaine houding van VVD wordt gelogenstraft en er een constructieve houding kan worden aangenomen. Eerst je vriendje (Offermans) in een zetel proberen te helpen, wat mislukt. Je vriendje is nederig en verdwijnt, Joske blijft bezig om als een stasi zijn bewijzen te verwijderen en de raad/gemeente staat dit toe. Jos van Rey heeft een lintje gekregen en een standbeeld verdiend zeggen ze. Kan dit dan ook worden teruggedraaid als je een publieke functie hebt?
Door Jacco op
Martien: En wie is Kolthals ?
Door jhmtenwolde (ex hoofd bouwfraudebestrijding) op
Als ik de reactie van de vvd fractie zie zou het corruptie onderzoek in roermond zich niet dienen te beperken tot de heer van Rey. Als ondrtzoeker zou ik ook dd heer Cillekens eens onder de loep nemen.