Advertentie

Aboutaleb onder vuur door Odfjell

GroenLinks en Leefbaar Rotterdam vinden dat Aboutaleb heeft gefaald bij het toezicht op Odfjell.

31 juli 2012

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en havenwethouder Jeannette Baljeu hebben gefaald in de aanpak van het tankopslagbedrijf Odfjell in de Maasstad. Dat stellen GroenLinks en Leefbaar Rotterdam nu de volledige bedrijfsvoering daar stil is komen te liggen. Eerder bezworen de bestuurders dat er niets aan de hand was.

Valse geruststelling

,,Eind juni verzekerden de burgemeester en de havenwethouder in een raadsdebat dat de situatie bij Odfjell veilig was. Dat blijkt een valse geruststelling te zijn geweest", stelt Arno Bonte van GroenLinks. Samen met Leefbaar Rotterdam wil de partij dat Aboutaleb in de eerstvolgende raadsvergadering na het zomerreces uitlegt waarom de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond niet eerder ingreep.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

chesnedy
@roffa,

Intelligente inhoudelijke reactie van jou. Je marokanen haat druipt ervan af. Rotterdam is voor meer dan de helft al allochtoon. Ga je binnenkort verhuizen :)).



En nu inhoudelijk gratis de les van een allochtone Nederlander. Burgemeester kunnen geen bedrijven stil leggen tenzij er een sprake is van criminaliteit.
alexander / ambtenaar
Een terechte vraag, de situatie liep al jaren en jaren.
Kritikus / Geen Hagenees
Ieder actie om deze geparachuteerde Marokkaanse burgemeester weg te krijgen, verdient alle steun.
Advertentie