of 63372 LinkedIn

Nieuws

 • De Zuid-Hollandse commissaris van de koning Jaap Smit (CDA) is per 1 juni de nieuwe voorzitter van het bestuur van het Interprovinciaal Overleg (IPO), het samenwerkingsverband van de twaalf provincies. Donderdag stemde de Algemene Vergadering van het IPO in met zijn voordracht.

  Cdk Jaap Smit nieuwe IPO-voorzitter

  De Zuid-Hollandse commissaris van de koning Jaap Smit (CDA) is per 1 juni de nieuwe voorzitter van het bestuur van het Interprovinciaal Overleg (IPO), het samenwerkingsverband van de twaalf provincies. Donderdag stemde de Algemene Vergadering van het IPO in met zijn voordracht.

 • Ongeveer de helft van de lokale fractievoorzitters van de PvdA en GroenLinks zegt voorstander te zijn van een fusie van de twee linkse partijen. Dat meldt dagblad Trouw, dat alle fractieleiders van beide partijen in de gemeenteraden naar hun mening heeft gevraagd over huidige en toekomstige samenwerking.

  Helft lokale PvdA-ers en GroenLinksers wil fusie

  Reageer

  Ongeveer de helft van de lokale fractievoorzitters van de PvdA en GroenLinks zegt voorstander te zijn van een fusie van de twee linkse partijen. Dat meldt dagblad Trouw, dat alle fractieleiders van beide partijen in de gemeenteraden naar hun mening heeft gevraagd over huidige en toekomstige samenwerking.

 • De gemeente Bodegraven-Reeuwijk dreigt met juridische stappen tegen drie complotdenkers vanwege beschuldigingen van het bestaan van een pedo-satanisch netwerk in de gemeente waarbij kinderen vermoord en misbruikt zouden zijn. Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente na berichtgeving door Nieuwsuur.

  Bodegraven dreigt met stappen tegen complotdenkers

  1 reactie

  De gemeente Bodegraven-Reeuwijk dreigt met juridische stappen tegen drie complotdenkers vanwege beschuldigingen van het bestaan van een pedo-satanisch netwerk in de gemeente waarbij kinderen vermoord en misbruikt zouden zijn. Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente na berichtgeving door Nieuwsuur.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!