of 59123 LinkedIn

Nieuws

 • De schade aan het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel, nadat daar een auto naar binnenreed, is zó groot dat het hele pand de komende maanden niet is te gebruiken. De publiekshal en de ruimtes achter de balies zijn verwoest.

  Gemeentehuis van Lingewaard maanden dicht

  Reageer

  De schade aan het gemeentehuis in Bemmel, nadat daar een auto naar binnenreed, is zó groot dat het hele pand de komende maanden niet is te gebruiken. De hele woensdag is de schade in kaart gebracht. De publiekshal en de ruimtes achter de balies zijn verwoest.

 • Inwoners die een Wmo-aanvraag doen, mogen door gemeenten niet worden verplicht vrijwilligers te zoeken om hen te begeleiden. Dat concludeert Ieder(in) op basis van twee uitspraken van rechters over de uitvoering van de Wmo 2015 door Maastricht en Wassenaar

  Verplicht vrijwilligers zoeken mag niet in Wmo

  Inwoners mogen door gemeenten niet worden verplicht vrijwilligers te zoeken om hen te begeleiden. Dat concludeert Ieder(in) op basis van twee uitspraken van rechters over de uitvoering van de Wmo 2015 door Maastricht en Wassenaar. Beide gemeenten zijn tevens op de vingers getikt omdat zij onvoldoende en onzorgvuldig onderzoek hebben gedaan naar de persoonlijke omstandigheden van de betrokken inwoners.

 • Er komt voorlopig geen politiek onderzoek naar de gang van zaken rond de vermeende verkrachting en de zelfmoord van Willie Dille. De meerderheid van de Haagse gemeenteraad ziet nu geen rol voor zichzelf weggelegd.

  Geen politiek onderzoek naar zelfdoding Willy Dille

  Reageer

  Er komt voorlopig geen politiek onderzoek naar de gang van zaken rond de vermeende verkrachting en de zelfmoord van Willie Dille. De meerderheid van de Haagse gemeenteraad ziet nu geen rol voor zichzelf weggelegd. 

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers