of 59761 LinkedIn

Nieuws

 • Dankzij het daadkrachtige college zou Zandvoort in 2020 gaan vlammen. Corona gooide roet in het eten. Geen Grand Prix, het college in duigen en een kreupele strandeconomie. Burgemeester David Moolenburgh vist de brokstukken op.

  ‘Zandvoortse ballon liep leeg’

  Dankzij het daadkrachtige college zou Zandvoort in 2020 gaan vlammen. Corona gooide roet in het eten. Geen Grand Prix, het college in duigen en een kreupele strandeconomie. Burgemeester David Moolenburgh vist de brokstukken op.

 • Het kabinet acht een apart noodfonds voor de Wadden om de economische gevolgen van de coronacrisis op te vangen ‘niet opportuun’. Dat schrijft staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken en Klimaat. Wel werkt het ministerie aan een ‘taskforce gastvrijheidseconomie’.

  Geen apart noodfonds voor de Wadden

  Het kabinet acht een apart noodfonds voor de Wadden om de economische gevolgen van de coronacrisis op te vangen ‘niet opportuun’. Dat schrijft staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken en Klimaat. Wel werkt het ministerie aan een ‘taskforce gastvrijheidseconomie’.

 • Het Openbaar Ministerie is de afgelopen jaren in civiele procedures ten strijde getrokken tegen diverse motorclubs, omdat deze broeinesten van criminaliteit zouden zijn en daarmee een gevaar voor de openbare orde. De rechter verbood behalve Satudarah onder meer ook clubs als de Hells Angels en No Surrender.

  Advies aan Hoge Raad: handhaaf verbod op motorclub

  Reageer

  Het verbod op motorclub Satudarah moet gehandhaafd blijven. Dat adviseert de advocaat-generaal aan de Hoge Raad, in de cassatieprocedure die de club heeft aangespannen tegen een uitspraak van het gerechtshof in Den Haag. Het hof bevestigde vorig jaar in hoger beroep een uitspraak van de rechtbank, waarin de club verboden werd verklaard.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!