of 58952 LinkedIn

Nieuws

  • Het risico dat iemand onrechtmatige toegang krijgt tot persoonsgegevens van burgers als gemeenten de zakelijke versie van Whatsapp gebruiken, is beperkt. Dat blijkt uit een risicoevaluatie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Het is volgens de VNG nog onduidelijk of gemeenten een licentie kunnen aanvragen voor de uitgebreide zakelijke versie van de app.

    Beperkt privacyrisico bij gebruik Whatsapp Business

    Het risico dat iemand onrechtmatige toegang krijgt tot persoonsgegevens van burgers als gemeenten de zakelijke versie van Whatsapp gebruiken, is beperkt. Dat blijkt uit een risicoanalyse van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Het is volgens de VNG nog onduidelijk of gemeenten een licentie kunnen aanvragen voor de uitgebreide zakelijke versie van de app.

  • ‘Studenten lokaal en regionaal bestuur die Binnenlands Bestuur lezen, hebben een voorsprong’, zegt de Twentse hoogleraar bestuurskunde Bas Denters. In zijn studententijd was er nog geen Binnenlands Bestuur, maar toen hij als jonge universiteitsonderzoeker hoorde van het nieuwe blad over lokaal bestuur was hij er als de kippen bij. Op 18 maart 1980 was Denters op zijn 25ste één van de eerste abonnees van Binnenlands Bestuur.

    ‘Waar moet ik op letten?

    Bas Denters was één van de eerste abonnees van Binnenlands Bestuur. Het blad is al veertig een kompas voor de Twentse hoogleraar bestuurskunde. ‘Je krijgt een beeld en je ziet wat er speelt.’

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers