of 58952 LinkedIn

Nieuws

 • De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil harder optreden tegen criminele vastgoeddeals. Hij wil dat de autoriteiten kunnen ingrijpen als over een transactie twijfel bestaat en heeft hiervoor minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, om extra wetgeving gevraagd.

  Aboutaleb wil witwassen met vastgoeddeals aanpakken

  3 reacties

  De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil harder optreden tegen criminele vastgoeddeals. Hij wil dat de autoriteiten kunnen ingrijpen als over een transactie twijfel bestaat en heeft hiervoor minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, om extra wetgeving gevraagd.

 • Het risico dat iemand onrechtmatige toegang krijgt tot persoonsgegevens van burgers als gemeenten de zakelijke versie van Whatsapp gebruiken, is beperkt. Dat blijkt uit een risicoevaluatie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Het is volgens de VNG nog onduidelijk of gemeenten een licentie kunnen aanvragen voor de uitgebreide zakelijke versie van de app.

  Beperkt privacyrisico bij gebruik Whatsapp Business

  Het risico dat iemand onrechtmatige toegang krijgt tot persoonsgegevens van burgers als gemeenten de zakelijke versie van Whatsapp gebruiken, is beperkt. Dat blijkt uit een risicoanalyse van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Het is volgens de VNG nog onduidelijk of gemeenten een licentie kunnen aanvragen voor de uitgebreide zakelijke versie van de app.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers