of 59250 LinkedIn

Nieuws

 • De uitgeprocedeerde vluchtelingen van We Are Here moeten het door hen gekraakte pand in Amstelveen uit. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam bepaald. De groep spande een kort geding aan om de voorgenomen ontruiming te voorkomen, maar ze kregen dit keer geen gelijk.

  Krakers We Are Here moeten pand Amstelveen uit

  4 reacties

  De uitgeprocedeerde vluchtelingen van We Are Here moeten het door hen gekraakte pand in Amstelveen uit. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam bepaald. De groep spande een kort geding aan om de voorgenomen ontruiming te voorkomen, maar ze kregen dit keer geen gelijk.

 • Het kabinet gaat lokale en regionale politici als wethouders, burgemeesters en gedeputeerden helpen beter om te gaan met agressie en geweld. Het ministerie van Binnenlandse Zaken wil met een landelijk ondersteuningsteam politieke ambtsdragers bijstaan na een incident. Ook wordt extra ingezet op voorlichting en training.

  Kabinet steunt lokale politici bij omgaan met geweld

  1 reactie

  Het kabinet gaat lokale en regionale politici als wethouders, burgemeesters en gedeputeerden helpen beter om te gaan met agressie en geweld. Het ministerie van Binnenlandse Zaken wil met een landelijk ondersteuningsteam politieke ambtsdragers bijstaan na een incident. Ook wordt extra ingezet op voorlichting en training.

 • De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb wordt al anderhalve week extra beveiligd vanwege een ernstige doodsbedreiging. Onder meer op het stadhuis is zichtbaar meer beveiliging aanwezig.

  Burgemeester Aboutaleb ernstig bedreigd

  De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb wordt al anderhalve week extra beveiligd vanwege een ernstige doodsbedreiging. Onder meer op het stadhuis is zichtbaar meer beveiliging aanwezig. 

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers