of 59329 LinkedIn

Nieuws

 • De gemeente Veenendaal mag geen ‘slagboomparkeren’ aanbieden voor een tarief dat onder de kostprijs ligt. Rotterdamse rechtbank heeft een eerdere uitspraak van de Autoriteit Consument & Markt over de Veenendaalse parkeertarieven deze week bevestigd.

  Streep door goedkoop parkeren in Veenendaal

  De gemeente Veenendaal mag geen ‘slagboomparkeren’ aanbieden voor een tarief dat onder de kostprijs ligt. De Rotterdamse rechtbank heeft een eerdere uitspraak van de Autoriteit Consument & Markt over de Veenendaalse parkeertarieven deze week bevestigd.

 • Door de overwinning van Duncan Laurence (met het nummer Arcade) in mei dit jaar is Nederland volgend jaar gastheer van het liedjesfestijn. Dat kan zomaar 30 miljoen euro gaan kosten. Wie de show in Ahoy gaat presenteren wordt in december bekend.

  Ahoy Rotterdam mag Eurovisiesongfestival organiseren

  Reageer

  Rotterdam mag het Eurovisiesongfestival 2020 organiseren. Dat heeft de NPO bekendgemaakt. Daarmee is Maastricht als locatie afgevallen. Eerder al sneuvelden de voorstellen van Utrecht, Arnhem en Den Bosch en haakten andere steden zelf af.


 • Grondboringen en leidingen van bodemenergiesystemen bedreigen in Oost-Brabant het diepgelegen grondwaterreservoir. Gefragmenteerde regels en verantwoordelijkheden staan een duidelijk overheidsbeleid in de weg. ‘We staan vrij machteloos.’

  Grondboringen bedreigen Brabants drinkwater

  Grondboringen en leidingen van bodemenergiesystemen bedreigen in Oost-Brabant het diepgelegen grondwaterreservoir. Gefragmenteerde regels en verantwoordelijkheden staan een duidelijk overheidsbeleid in de weg. ‘We staan vrij machteloos.’

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers