of 61869 LinkedIn

Nieuws

 • De brandweer heeft het dit weekend erg druk met talloze autobranden door het hele land. Regionale en lokale media in vrijwel alle provincies melden incidenten met brandende auto's.

  Ook na nieuwjaar flink wat autobranden

  1 reactie

  De brandweer heeft het dit weekend erg druk met talloze autobranden door het hele land. Regionale en lokale media in vrijwel alle provincies melden incidenten met brandende auto's.

 • Bij gebrek aan samenkomsten voor het uitspreken van de traditionele nieuwjaarsrede zoeken burgemeesters het online. Op de eigen gemeentewebsite of videoplatformen als Youtube proberen ze met een videoboodschap de burgers een hart onder de riem te steken.

  Burgemeesters zoeken Youtube op

  Bij gebrek aan samenkomsten voor het uitspreken van de traditionele nieuwjaarstoespraak zoeken burgemeesters het online. Op de eigen gemeentewebsite of videoplatformen als Youtube proberen ze met een videoboodschap de burgers een hart onder de riem te steken.

 • In het algemeen lijkt de eerste jaarwisseling waarbij vuurwerk officieel werd verboden, relatief rustig verlopen. Maar er waren grote verschillen per regio en per hulpdienst. In sommige plaatsen moest de politie toch ingrijpen bij feesten en opstootjes, in andere kregen de hulpdiensten het druk. Een vuurwerkverbod is voor herhaling vatbaar, vinden burgemeesters en medici.

  Wisselend beeld in ongewone oudjaarsnacht

  4 reacties

  In het algemeen lijkt de eerste jaarwisseling waarbij vuurwerk officieel werd verboden, relatief rustig verlopen. Maar er waren grote verschillen per regio en per hulpdienst. In sommige plaatsen moest de politie toch ingrijpen bij feesten en opstootjes, in andere kregen de hulpdiensten het druk. Maar een vuurwerkverbod is voor herhaling vatbaar, concludeert veiligheidsregio-voorzitter Hubert Bruls.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!