of 63908 LinkedIn

Nieuws

 • 'Het is een signaal dat we hier niet op zitten te wachten.’

  Politie Amsterdam neemt ook eigen waarnemers mee

  11 reacties

  De politie gaat ook eigen waarnemers inzetten tijdens het preventief fouilleren naar wapens in meerdere Amsterdamse wijken. Die waarnemers moeten toezien op het werk van een aantal burgerwaarnemers, die op hun beurt controleren of de politie zich niet schuldig maakt aan etnisch profileren.

 • De rechtbank deed dinsdag uitspraak in het kort geding dat was aangespannen door milieuorganisatie Mobilisation for the Environment.

  Rechter laat vergunning in stand, Grand Prix gaat door

  7 reacties

  De rechtbank in Haarlem heeft dinsdagmiddag besloten dat de provinciale vergunning voor het circuit in Zandvoort in stand blijft. Daarmee komt de organisatie van de Dutch Grand Prix komende weekend niet in gevaar.

 • Het Genootschap van Hoofdredacteuren wil dat de Almere niet langer de functietitel ‘hoofdredacteur’ gebruikt voor een pas aangestelde functionaris bij de gemeente. Met het gebruik van die titel brengt Almere volgens het Genootschap de journalistiek schade toe.

  'Almere moet stoppen met term hoofdredacteur'

  Het Genootschap van Hoofdredacteuren wil dat Almere niet langer de functietitel ‘hoofdredacteur’ gebruikt voor een pas aangestelde functionaris bij de gemeente. Met het gebruik van die titel brengt Almere volgens het Genootschap de journalistiek schade toe.

 • De Limburgse ex-gedeputeerden Herman Vrehen en Ger Koopmans (beiden CDA) zijn onderwerp van strafrechtelijk onderzoek van het Openbaar Ministerie in twee integriteitsaffaires. Justitie heeft twee dossiers opgevraagd bij de provincie Limburg.

  Limburgse ex-gedeputeerden strafrechtelijk onderzocht

  De Limburgse ex-gedeputeerden Herman Vrehen en Ger Koopmans (beiden CDA) zijn onderwerp van strafrechtelijk onderzoek van het Openbaar Ministerie in twee integriteitsaffaires. Justitie heeft twee dossiers opgevraagd bij de provincie Limburg.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!