of 63623 LinkedIn

Nieuws

 • Om wat voor bedreiging het ging willen politie en gemeente niet zeggen, maar het was volgens de gemeente geen bommelding. De bedreiging kwam op een ander adres binnen. Die instantie heeft de gemeente gewaarschuwd.

  Raad Cuijk vergadert online wegens bedreiging

  Reageer

  De gemeenteraad van het Brabantse Cuijk vergadert maandagavond online omdat er een bedreiging is binnengekomen. De politie heeft inmiddels een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

 • De drie mannen, Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever, moesten op last van de rechter de reeds gepubliceerde verhalen van het internet halen, anders zou de gemeente dwangsommen kunnen eisen en de mannen desnoods in gijzeling nemen. De beslaglegging op de bankrekeningen staat volgens een woordvoerder van de gemeente los van de vraag of de gewraakte verhalen van internet zijn of worden gehaald.

  Bodegraven legt beslag op bankrekening complotdenkers

  Reageer

  De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft beslag laten leggen op de bankrekeningen van drie mensen die te boek staan als complotdenkers. Vrijdag bepaalde de rechtbank dat het drietal per direct moest stoppen met beschuldigende verhalen over vermeende pedonetwerken en rituele kindermoorden.

 • Het plan voor de bouw van meer dan 60 woningen in het Brabantse Lennisheuvel werd vanwege een administratieve fout van de gemeente Boxtel door de Raad van State afgekeurd. Een ecologische verbindingszone stond verkeerd op de kaart. De kans bestaat dat de gemeente nu weer helemaal opnieuw moet beginnen.

  Foute kaart, bouwplan in prullenbak

  Het plan voor de bouw van meer dan 60 woningen in het Brabantse Lennisheuvel werd vanwege een administratieve fout van de gemeente Boxtel door de Raad van State afgekeurd. Een ecologische verbindingszone stond verkeerd op de kaart. De kans bestaat dat de gemeente nu weer helemaal opnieuw moet beginnen.

 • De Amsterdamse wethouder Laurens Ivens (SP) stapt met onmiddellijke ingang op, nadat hij erop is gewezen zich meermaals schuldig te hebben gemaakt aan verbaal grensoverschrijdend gedrag richting ambtenaren. De ongepaste gedragingen zouden ‘licht’ zijn, maar een patroon vormen. ‘Daardoor is een onwerkbare situatie is ontstaan, op basis waarvan ik niet kan en wil aanblijven.’

  Wethouder weg om verbaal grensoverschrijdend gedrag

  De Amsterdamse wethouder Laurens Ivens (SP) stapt met onmiddellijke ingang op, nadat hij erop is gewezen zich meermaals schuldig te hebben gemaakt aan verbaal grensoverschrijdend gedrag richting ambtenaren. De ongepaste gedragingen zouden ‘licht’ zijn, maar een patroon vormen. ‘Daardoor is een onwerkbare situatie is ontstaan, op basis waarvan ik niet kan en wil aanblijven.’

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

 • Wat zijn de motieven van verkopers in het Groningse aardbevingsgebied om te willen verhuizen en...

  Te koop

  Wat zijn de motieven van verkopers in het Groningse aardbevingsgebied om te willen verhuizen en...

Alle whitepapers

Dossiers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!