of 63908 LinkedIn

Nieuws

 • Een mail van de Gelderse commissaris van de koning John Berends aan drie oppositiepartijen van Scherpenzeel doen de gemoederen in Scherpenzeel – opnieuw – flink oplaaien.

  ‘Cdk Berends stookt in gemeentepolitiek’

  Een mail van de Gelderse commissaris van de koning aan drie oppositiepartijen van Scherpenzeel doen de gemoederen in Scherpenzeel – opnieuw – flink oplaaien. Zowel bij de drie oppositiepartijen als bij het Burgerinitiatief Scherpenzeel Zelfstandig. Het burgerinitiatief vindt dat de cdk stookt in de Scherpenzeelse gemeentepolitiek. De provincie zegt dat daar geen sprake van is. De drie oppositiepartijen eisen juist opheldering van waarnemend burgemeester Klein.  

 • Beeld: Shutterstock

  45 meekijkers bij preventief fouilleren Amsterdam

  9 reacties

  Aan een proef met waarnemers bij preventief fouilleren in Amsterdam gericht tegen etnisch profileren door de politie doen maximaal 45 mensen mee. Zij zijn geselecteerd 'op volgorde van binnenkomst' uit in totaal 173 mensen die zich hadden aangemeld, laat burgemeester Femke Halsema maandag weten in een brief.

 • De gemeente Zandvoort vindt dat de Dutch Grand Prix, ondanks optredens van diverse dj's tijdens het meerdaagse evenement, 'geen verkapt festival' is. Dat laat een woordvoerder van de gemeente weten.

  Gemeente Zandvoort: GP geen verkapt festival

  3 reacties

  De gemeente Zandvoort vindt dat de Dutch Grand Prix, ondanks optredens van diverse dj's tijdens het meerdaagse evenement, 'geen verkapt festival' is. Dat laat een woordvoerder van de gemeente weten.

 • Gelderland had een bedrijf opdracht gegeven om de digitale personeelsdossiers van de medewerkers aan te passen, maar dat bedrijf werd bijna twee weken geleden gehackt. De digitale dieven maakten allerlei data buit, waaronder dus de Gelderse dossiers.

  Hackers maakten inderdaad gegevens ambtenaren buit

  Reageer

  Cybercriminelen hebben inderdaad de personeelsgegevens van ongeveer 1400 ambtenaren van de provincie Gelderland gestolen. De provincie vermoedde dat al en het is na forensisch onderzoek bevestigd.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!