of 59250 LinkedIn

Duurzame inzetbaarheid: dichterbij door verder te kijken

'Er zit nog niet veel schot in het invoeren van duurzame inzetbaarheid bij overheidsorganisaties': Dat is één van de conclusies van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid. 
Tegelijkertijd merk ik de belemmeringen in de gesprekken met opdrachtgevers en professionals (het één sluit het ander overigens gelukkig zelden uit...) die ik met regelmaat heb: 'We krijgen deze functie - ondanks alle werving & selectie-inspanningen - maar niet ingevuld' of 'Er is iets anders nodig, maar we weten niet precies wat' of 'Ik weet wat ik wil doen, ik ben er van overtuigd dat ik het kan, maar ik heb het nog niet goed kunnen laten zien'.
Binnen Publiek.nl kijken we daarom graag wat verder. Soms valt iemand net 'buiten het profiel', maar is er qua persoonlijkheid, energie en enthousiasme een duidelijke meerwaarde. Soms worden daarmee de 'zoekcirkel' en de slagingskans een stuk groter. Soms maakt hiermee iemand precies de stap waar hij of zij al een poos naar zocht. Het creëert in ieder geval verfrissende beweging, uiteraard met de bijbehorende transparantie over wat er nodig is om duurzaam succesvol te kunnen zijn.  

Duurzame inzetbaarheid: ingewikkeld, maar soms dichterbij door verder te kijken! Kijk je met ons mee?
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPubliek.nl

Atoomweg 50

3542 AB Utrecht

030-3070340

www.publiek.nl

info@publiek.nl

Meer nieuws

Afbeelding

Onze bloggers