of 59229 LinkedIn

Organisaties én daarmee de maatschappij een stukje beter maken

Maak kennis met onder anderen Joost Clarenbeek en Laura Berger. Organisaties én daarmee de maatschappij een stukje beter maken.
Reageer

KplusV verwelkomt deze zomer vijf nieuwe collega’s.

Maak kennis met onder anderen Joost Clarenbeek en Laura Berger.

 

Geen komkommertijd voor KplusV deze zomer: het bedrijf heeft zich uitgebreid met vijf nieuwe collega’s. Met de komst van Joost Clarenbeek en Laura Berger is KplusV twee ervaren adviseurs rijker. Beiden zien het als hun missie om organisaties én daarmee de maatschappij een stukje beter te maken. Allebei met zowel een advies- als onderzoeksbril op. Maar ook ieder met de eigen achtergrond en kwaliteiten.

Transformatie publieke sector
Na een decennium als senior adviseur te hebben gewerkt bij EY, heeft Joost Clarenbeek op 1 september de overstap gemaakt naar KplusV. Zijn inzet voor de transformatie van organisaties in de (semi)publieke sector zet hij hier voort. “Alle veranderingen in het Nederlandse sociale zekerheids- en zorgstelsel vragen van organisaties, mensen en netwerken meer kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en keuzes. Ik zie het als mijn taak om hen daarbij te helpen. Hiervoor zet ik de bagage in, die ik de afgelopen twintig jaar heb verzameld als adviseur en onderzoeker bij gemeenten, sociale werkbedrijven, samenwerkingsverbanden, ministeries en commerciële partijen”, omschrijft Joost zijn adviesrol.

 

Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar nieuwe organisatieconcepten zoals sociotechniek en lean management, en naar alternatieve investeringsvormen zoals social impact bonds. Die fascinatie ontstond al tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en is verder gegroeid in zijn onderzoeks- en advieswerk bij TNO.

 

Brug tussen wetenschap en praktijk
Joost bundelt bij KplusV zijn ervaring met de brede kennis en expertise van bijna negentig collega-adviseurs. Een van hen is Laura Berger die sinds 1 juni deel uitmaakt van het KplusV-team. Als gepromoveerd bedrijfskundige is zij volledig thuis in zowel methodieken als inhoud. “Met onder andere kwalitatief onderzoek en door analytisch en creatief te denken, help ik organisaties inzicht te krijgen in de sociale kant van hun bedrijfsprocessen, in het belang van diversiteit en in de kracht van heldere communicatie”, licht Laura toe. “Als adviseur bij KplusV sla ik een brug tussen de wetenschap – bekend terrein voor mij dankzij een zesjarige carrière bij de Radboud Universiteit – en de praktijk.”

 

Team KplusV
De drie nieuwelingen die deze zomer naast Joost en Laura starten, zijn stagiairs Maaike de Lange (die zich gaat inzetten voor innovatieve, startende ondernemers), Robert Bosch (met HRM als werkveld) en Marjanne Janssen (onderdeel van ons Secretariaat).

 

Heb jij zin om het voorbeeld van deze nieuwe collega’s te volgen en je aan te sluiten bij ons enthousiaste, inspirerende team? Check dan eens de vacatures op onze Werken bij-site.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingKplusV

Westervoortsedijk 73,

6827 AV Arnhem

Postbus 60055,

6800 JB Arnhem

026-355 13 55

info@kplusv.nl

                      

Science Park 402, 1098 XH Amsterdam

Postbus 74744, 1070 BS Amsterdam

020-669 90 66 

info@kplusv.nl

 

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

A4.004, 3013 AK Rotterdam
010-254 00 17

info@kplusv.nl

 

www.kplusv.nl

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Afbeelding

 

Wil je op basis van je persoonlijke voorkeur onze nieuwste artikelen maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Whitepapers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!