of 59229 LinkedIn

Ook vanuit Rotterdam Zuid-Holland innovatiever, socialer en duurzamer maken!

Ook vanuit Rotterdam Zuid-Holland innovatiever, socialer en duurzamer maken! KplusV opent vestiging in Rotterdam
KplusV Reageer

KplusV opent op 11 maart een vestiging in Rotterdam, naast de bestaande vestigingen in Amsterdam en Arnhem. In Zuid-Holland liggen veel kansen om samen met ondernemers, overheden en financiers de regio en Nederland innovatiever, socialer en duurzamer te maken. Daarop zet KplusV straks ook vanuit hartje Rotterdam vol in.

Helemaal nieuw in de Maasstad is KplusV zeker niet. KplusV draagt op dit moment al bij aan diverse projecten in Rotterdam en Zuid-Holland. Diverse werknemers komen uit Zuid-Holland en maken nu nog bijna dagelijks de reis naar Arnhem of Amsterdam. Zo ook Boris Polm uit Leiden: “Als adviseur zit je het liefst dicht bij de klant. In Rotterdam hopen we veel nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Er gebeurt namelijk veel in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland. Veel innovatie en ondernemerschap, mede dankzij de goede universiteiten, faciliteiten en de ondernemende instelling; veel (internationale) ontwikkeling en verduurzaming in de haven en het Westland; sterke regionale clusters; een sterke sociale backbone; en ga zo maar door.”

 

Rosanne Koning is als Rotterdamse verheugd met de opening van de Rotterdamse vestiging: “Vanuit KplusV dragen wij bij aan de sociale, duurzame en innovatieve economie. In Zuid-Holland draaien we al verschillende programma’s op deze drie gebieden. De afgelopen twee jaar heb ik zelf met veel plezier aan verschillende projecten op het gebied van de sociale en duurzame economie in het Rotterdamse gewerkt. Ik denk dat we de bijdrage die we leveren aan de ontwikkelingen in deze regio verder vergroten door de opening van ons nieuwe kantoor in Rotterdam, en door de kennis en energie die we daarin meebrengen.”

 

Boris: “KplusV hoopt haar grenzen te verleggen en overheden, ondernemers en organisaties in Zuid-Holland nóg beter te kunnen helpen. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het Cambridge Innovation Centre (CIC), binnen het Groothandelsgebouw, naast Rotterdam Centraal. Deze innovatieve omgeving past bij de mindset die bij KplusV centraal staat.”

 

Ook directeur Hendrik van der Meulen ziet nadrukkelijk die aansluiting: “Zowel qua kennis als qua netwerk zijn wij een mooie aanvulling. Wij helpen bedrijven met het vormgeven van groeiambities en haken ze aan op financiering en de juiste kennispartners. Zo helpen we elkaar vooruit. Los van alle ambities is het ook een bijzonder moment voor KplusV. We gaan van twee naar drie vestigingen en daarnaast is Rotterdam gewoon een hele fijne stad.”

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingKplusV

Westervoortsedijk 73,

6827 AV Arnhem

Postbus 60055,

6800 JB Arnhem

026-355 13 55

info@kplusv.nl

                      

Science Park 402, 1098 XH Amsterdam

Postbus 74744, 1070 BS Amsterdam

020-669 90 66 

info@kplusv.nl

 

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

A4.004, 3013 AK Rotterdam
010-254 00 17

info@kplusv.nl

 

www.kplusv.nl

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Afbeelding

 

Wil je op basis van je persoonlijke voorkeur onze nieuwste artikelen maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Whitepapers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!