of 59147 LinkedIn

Mireille Koomen zet kwalitatief onderzoek, medewerkers en cultuur op de kaart

Mireille Koomen zet kwalitatief onderzoek, medewerkers en cultuur op de kaart
Reageer

Met ingang van 1 april is Mireille Koomen I&O Research komen versterken als senior-onderzoeker Burger & Bestuur en trekker kwalitatief. Mireille was al langer als freelancer verbonden aan I&O Research. Ze voerde onder andere kwalitatieve trajecten uit voor het ministerie van Binnenlandse Zaken, de provincie Drenthe en diverse gemeenten. Hiervoor werkte ze 15 jaar bij TNS NIPO en sinds 3 jaar runt ze haar eigen bedrijf (ReConnect Coaching & Advies). 

Kwalitatief onderzoek
Mireille zal bij I&O Research het kwalitatief onderzoek nadrukkelijker op de kaart zetten. Op de I&O-vestiging in Amsterdam is hiertoe een nieuwe gespreks- en meekijkruimte met alle benodigde faciliteiten in gebruik genomen.


De vraag naar verdieping op motieven en drijfveren van burgers en andere doelgroepen neemt toe. Naast diepte-interviews en focusgroepen richt I&O zich op projectieve en creatieve werkvormen. Zo wordt niet alleen de rationele, maar ook de emotionele beleving van respondenten belicht. Daarnaast zal Mireille het aanbod van online kwalitatief onderzoek en gedragsobservaties verder ontwikkelen.

 

Medewerkers en cultuur
Mireille is ook specialist medewerkerbetrokkenheid. De overheid is zoekende naar een gezonde balans tussen zelfsturing en ondersteuning. Met Mireille heeft I&O Research de expertise en het instrumentarium in huis om belangrijke cultuuraspecten binnen publieke organisaties effectief te monitoren en te optimaliseren.


Mireille: “cultuuraspecten hebben grote invloed op het werkgeluk van ambtenaren. De organisatiecultuur wordt in belangrijke mate gevormd door voorbeeldgedrag van leidinggevenden en de relatie met collega’s. Naast leiderschap en onderling vertrouwen spelen talentontwikkeling, autonomie en vitaliteit een belangrijke rol bij het vergroten van het werkgeluk.”

 

Meer informatie
Mireille Koomen
06-30416716

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingI&O Research 
Postbus 563

7500 AN  Enschede

T 053 200 52 00

T 020 308 48 00 (Amsterdam)

www.ioresearch.nl 

info@ioresearch.nl

Meer nieuws

Middagseminar over ‘de 10 uitdagingen van survey-onderzoek’

Datum: 22 november 2018
Locatie: I&O Research, Piet Heinkade 55, Amsterdam
Tijd: 14:00 – 17:00
Toegang: gratis


Aanmelden

Onze bloggers

I&O Research 20 jaar: verleden, ontwikkeling, heden & toekomst. Bekijk hieronder de film

Afbeelding

Blijf op de hoogte!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws in de branche en bij I&O Research ...

 

Klik hier

Whitepapers