of 59212 LinkedIn

Kwaliteitsimpuls warenmarkten Oisterwijk

Kwaliteitsimpuls warenmarkten Oisterwijk. De gemeente Oisterwijk wil de warenmarkten in Oisterwijk en Moergestel behouden en een kwaliteitsverbetering stimuleren
Reageer

De gemeente Oisterwijk wil de warenmarkten in Oisterwijk en Moergestel behouden en een kwaliteitsverbetering stimuleren. Daarvoor heeft de gemeente een werkgroep (marktondernemers en vertegenwoordigers van Centrummanagement Oisterwijk) opgericht en I&O Research gevraagd om dit traject te begeleiden. In vier interactieve bijeenkomsten met de werkgroep, één met de betrokken ambtenaren en één bijeenkomst met alle marktondernemers is een totaalbeeldontstaan op basis waarvan I&O een gedragen advies heeft geschreven.  

Verzelfstandiging blijkt financieel niet haalbaar en ook onder de ondernemers is daarvoor geen animo en draagkracht. Een compactere opstelling op de locatie De Lind in combinatie met betere handhaving van de op- en afrijtijden (inclusief opruimen van de stroompotten en de hekken en het weren van vrachtwagens van het marktterrein) kunnen de overlast voor de omgeving beperken en de markt aantrekkelijker maken voor het publiek. Door toevoeging van kwalitatief goede food-kramen kan de markt aantrekkelijker worden en ook beter aansluiten bij de kwaliteit van de winkels in het centrum van Oisterwijk. Ten slotte gaan de marktkooplieden samen met Centrummanagement Oisterwijk werken aan de promotie van de markt en het centrum als geheel.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Thijs Lenderink, 06-26252505
Ester Hilhorst, 020-3330679

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingI&O Research 
Postbus 563

7500 AN  Enschede

T 053 200 52 00

T 020 308 48 00 (Amsterdam)

www.ioresearch.nl 

info@ioresearch.nl

Meer nieuws

Onze bloggers

Welke waarden drijven burgers tot duurzaam gedrag?

I&O Research 20 jaar: verleden, ontwikkeling, heden & toekomst. Bekijk hieronder de film

Afbeelding

Blijf op de hoogte!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws in de branche en bij I&O Research ...

 

Klik hier

Whitepapers