of 59318 LinkedIn

Inge Reijmer

Inge Reijmer is algemeen directeur bij I&O Research. Zij is als nieuwsgierige onderzoeker breed geïnteresseerd, van thema’s als openbaar vervoer, ondernemerschap tot de zorg.

Als directeur werkt ze aan de groei van de organisatie waarbij duurzaamheid, innovatie en de ontwikkeling van talenten een belangrijke rol spelen.

Naast haar directietaken vervult Inge een aantal toezichthoudende rollen in de publieke sector.


  • We doen het voor de mensen

    Reageer

    Fijn dat er een nieuwe regering en een regeerakkoord is! Wat je er ook van mag vinden, we weten waar we aan toe zijn en iedereen die opereert in het publieke domein – zowel onze klanten als wij – kan ermee aan de slag. Het is goed te lezen dat er veel aandacht is voor de burger. Er wordt geïnvesteerd in zorg, veiligheid, onderwijs en duurzaamheid. Doelen die wij een warm hart toe dragen en waar we met onderzoek bijdragen aan proberen te leveren. Daar doen we het ook voor: niet voor de cijfers, maar voor de mensen achter die cijfers.

  • Duurzaamheid: de eerste stappen

    2 reacties

    De eerste stappen zijn gezet! De ontwikkeling van een gedragsmodel dat volledig gericht is op overheidsbeleid is halverwege. We zijn begonnen met duurzaamheidsgedrag en dat is niet voor niets. Het model helpt niet alleen te verklaren waarom mensen zich wel of niet duurzaam gedragen, het stelt onze opdrachtgevers in staat dit gedrag effectiever te beïnvloeden. Wat zou het gaaf zijn wanneer ons onderzoek écht helpt het gedrag een beetje te verduurzamen. 

Contactgegevens

AfbeeldingI&O Research 
Postbus 563

7500 AN  Enschede

T 053 200 52 00

T 020 308 48 00 (Amsterdam)

www.ioresearch.nl 

info@ioresearch.nl

Welke waarden drijven burgers tot duurzaam gedrag?

I&O Research 20 jaar: verleden, ontwikkeling, heden & toekomst. Bekijk hieronder de film

Afbeelding