of 61869 LinkedIn

Versterking op het gebied van het omgevingsrecht

Versterking op het gebied van het omgevingsrecht. Rachid Benhadi benoemd tot partner Hekkelman Advocaten
Hekkelman Advocaten en Notarissen Reageer

Hekkelman Advocaten N.V. heeft Rachid Benhadi (1981) per 1 juli 2017 benoemd tot partner. Hiermee versterkt het kantoor zijn positie op het gebied van het omgevingsrecht.

Rachid Benhadi heeft een brede omgevingsrechtelijke advies- en procespraktijk met een focus op ruimtelijke ordening, milieu en natuur. Hij begeleidt overheden en ontwikkelaars onder andere bij bestemmingsplan- en vergunningprocedures.

 

Rachid is verder als (buiten)promovendus verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn promotieonderzoek richt zich (onder andere) op de plaats en functie van het bestemmingsplan (en, straks onder de Omgevingswet, het omgevingsplan) bij de normering van omgevingsgeluid en het voorkomen van geluidhinder.

 

Tycho Lam, advocaat en bestuurder, over de benoeming: “Rachid beheerst het omgevingsrecht tot in de puntjes. Met zijn bijzondere focus op het deelaspect geluid zijn wij nog beter in staat onze klanten in omgevingsrechtelijke dossiers ook op dat vlak met raad en daad bij te staan.”.

 

Voor meer informatie: www.hekkelman.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier