of 62812 LinkedIn

Uitbreiding binnen drie sterk groeiende rechtsgebieden

Uitbreiding binnen drie sterk groeiende rechtsgebieden. Hekkelman Advocaten benoemt drie nieuwe salary partners
Hekkelman Advocaten en Notarissen Reageer

Drie nieuwe salary partners.

Hekkelman Advocaten N.V. start het jaar goed. Franc Pommer en Monique Hennekens zijn per 1 januari 2019 benoemd tot salary partner. Chantal Grouls versterkt vanaf 1 januari 2019 de arbeidsrechtsectie als salary partner.

Bij de start van het nieuwe jaar heeft Hekkelman drie advocaten benoemd tot salary partner. Met deze uitbreiding binnen drie sterk groeiende rechtsgebieden is Hekkelman in het nieuwe jaar nog beter in staat om als strategisch partner voor haar cliënten op te treden.

 

AfbeeldingFranc Pommer is sinds 2014 bij Hekkelman werkzaam. Franc heeft naast een omgevingsrechtelijke praktijk een sterk groeiende praktijk op het gebied van het openbare orderecht. Franc werkt voornamelijk voor grote overheidsinstanties waar hij zijn expertise inzet bij zaken met veelal grote maatschappelijke impact. Franc doceert over zijn kennisgebieden in diverse landelijke netwerken en publiceert hierover in gerenommeerde vakbladen.

 

Afbeelding

Monique Hennekens (CIPP/E) is sinds 2016 als advocaat aan Hekkelman verbonden. Monique is specialist op het gebied van privacy en IT. Zij adviseert en procedeert over complexe privacy vraagstukken en IT-geschillen. Monique wordt regelmatig gevraagd als expert, bijvoorbeeld over privacy binnen de afvalbranche of in de arbeidsdienstverlening. Monique is gastonderzoeker bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij nauw samenwerkt met cyber security specialisten.

 

AfbeeldingMet de komst en benoeming van Chantal Grouls wordt de sectie arbeidsrecht verder versterkt. Chantal is sinds 1999 advocaat en werkzaam binnen een brede advies- en procespraktijk op het gebied van arbeidsrecht en privacyrecht. Chantal adviseert en vertegenwoordigt hierbij de belangen van voornamelijk de (grote) ondernemingen in verschillende branches, zoals de metaalindustrie, logistiek, retail en de zorg. Het ontslagrecht, reorganisatie, overgang van onderneming, (harmonisatie van) arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheid en privacy op de werkvloer zijn haar voornaamste expertisegebieden.

 

De ideeën van Chantal over de verdere groei en uitbouw van de sectie arbeidsrecht sluiten aan bij de ambitie en visie van Hekkelman. “Ik maak graag deel uit van de ondernemende groep collega-advocaten die met betrokkenheid en gedrevenheid complexe arbeidsrechtelijke thema’s pragmatisch oplossen. Met mijn inlevingsvermogen, openheid en creativiteit ben ik in staat werkbare oplossingen te bedenken en als ‘sparringpartner’ te fungeren voor bijvoorbeeld strategisch HR-beleid. Bovendien kan ik met deze stap naar Hekkelman meer focus leggen op mijn andere expertise: het privacyrecht op de werkvloer.”

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier