of 59250 LinkedIn

Seminar Staatssteun, Subsidies & Aanbestedingsrecht

Reageer

Op dinsdag 10 november 2015 organiseren wij van 13.00 uur tot 17.30 uur een interactief seminar met verschillende workshoprondes op het gebied van het staatssteunrecht, subsidierecht en het aanbestedingsrecht. Deze drie vakgebieden zijn in de afgelopen jaren steeds meer met elkaar verweven geraakt en zijn bovendien in belang toegenomen. Is er nu sprake van een subsidie of van een overheidsopdracht en waarom is dit onderscheid van belang? Kan er sprake zijn van (ongeoorloofde) staatssteun bij het verstrekken van subsidies en hoe voorkomt u het verstrekken van ongeoorloofde staatssteun? Welke mogelijkheden zijn er om subsidiëring op afstand (dus buiten de organisatie) te plaatsen?   

De specialisten van Hekkelman Advocaten, Anita Serra, Tom Oudenhoven, Richard van Breevoort en Rachid Benhadi, zullen tijdens deze interactieve middag ingaan op deze vragen en tal van verschillende aspecten die met deze onderwerpen samenhangen. Daarbij komen tevens de Wet Markt & Overheid en de rol van de ACM aan bod. Kortom, een mooie gelegenheid om in één middag weer op de hoogte te raken van de meest recente ontwikkelingen.

 

Bij de workshoprondes kunt u kiezen uit de volgende onderwerpen: (1) Staatssteun bij gebiedsontwikkeling (2) Contracteren en staatssteun (3) Subsidies en aanbesteden.

U kunt naast uw deelname aan de plenaire opening en afsluiting deelnemen aan twee van de drie van workshoprondes.

 

Programma
13.00   Ontvangst

13.30   Plenaire opening
14.10   Workshopronde 1
15.00   Pauze
15.30   Workshopronde 2

16.20   Plenaire afsluiting
16.45   Borrel

 

Locatie
Gelredome
Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

Aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt uzelf en uw collega's aanmelden tot en met donderdag 29 oktober 2015. Wilt u zich aanmelden voor het seminar, klik hier.

 

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 10 november!

Met vriendelijke groet,

 

Anita Serra, Tom Oudenhoven, Richard van Breevoort en Rachid Benhadi
Praktijkgroep Overheid en Vastgoed

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier