of 59250 LinkedIn

Roel Snel

Roel Snel heeft een advies- en procespraktijk op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Het zakelijke karakter en de afwisseling tussen adviseren en procederen spreken hem hierin het meest aan. In de behandeling van zaken is hij betrokken, creatief en pragmatisch. Niet iedere klant is gebaat bij een jarenlange procedure. Soms is hij beter geholpen met een minder juridische oplossing, waarbij partijen weer jaren met elkaar vooruit kunnen. Dit betekent niet dat Roel niet graag procedeert. In tegendeel zelfs: als het moet gaat hij in de rechtszaal tot het uiterste voor het belang van zijn klant.

Roel wil zaken behandelen op de manier waarop hij zou willen dat zijn eigen zaak behandeld wordt. Dit betekent: communiceren, juridisch helder informeren en betrokken zijn.

Tot slot is misschien wel het belangrijkst dat Roel erg nieuwsgierig is. Hij wil weten hoe iets zit, hoe een branche werkt, met nieuwe mensen en hun ondernemingen in contact komen en zichzelf op die manier constant verbeteren.

 

024 - 382 83 20 / 06 - 40 17 71 75

r.snel@hekkelman.nl

 

 • Uniform Europees Aanbestedingsdocument nog steeds niet goed bruikbaar

  Reageer

  AfbeeldingDefinitieve interactieve pdf – nog steeds geen geschiktheidseisen!

  Recent heeft PIANOo de definitieve versie van de interactieve pdf van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) gepubliceerd. Eerder hebben wij in een blog en nieuwsbrief onze zorgen geuit naar aanleiding van de publicatie van de bètaversie van de interactieve pdf. In die interactieve pdf is namelijk geen mogelijkheid opgenomen voor de aanbestedende dienst om geschiktheidseisen met betrekking tot de financiële-, technische- en beroepsbekwaamheid uit te vragen. De inschrijver kan enkel met één vinkje aangeven in zijn algemeenheid te verklaren dat hij voldoet aan alle in de aanbestedingsdocumenten voorgeschreven selectiecriteria. Er is echter geen mogelijkheid aanvullende informatie uit te vragen. Wij (en anderen) hebben PIANOo op deze onvolkomenheid gewezen en hadden goede hoop dat deze in de definitieve pdf weggenomen zou zijn.

 • Tevergeefs zoeken naar geschiktheidseisen in het Uniform Europees Aanbestedingsdocument?

  Reageer

  Afbeelding

   

  Vanuit de praktijk krijgen wij de laatste tijd behoorlijk wat vragen over het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) waarvan met de invoering van de gewijzigde Aanbestedingswet op 1 juli 2016 ook een Nederlandse versie is verschenen. Deze vragen laten grofweg samenvatten tot:

  1. moet ik het UEA gebruiken? en
  2. waar is de mogelijkheid om geschiktheidseisen (deel IV A tot en met D) uit te vragen gebleven?

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Nieuw: Vastgoed nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van vastgoed?

 

Meld u dan hier aan.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier