of 64277 LinkedIn

Richard van Breevoort

Richard van Breevoort is advocaat sinds 1991 en heeft zich gespecialiseerd in het civiele bouwrecht, het bouwcontractenrecht en de specifieke bouwvoorwaarden (o.a. UAV-GC, UAV, DNA). Buiten het bouwrecht heeft staatssteun zijn speciale belangstelling.

Richard staat alle partijen in de bouwbranche bij. Op basis van  branchekennis en –ervaring helpt hij zijn cliënten de juiste strategische keuzes te maken in het complexe en langdurige bouwproces. Naast vakkennis is betrokkenheid bij de cliënt en de zaak daarbij onontbeerlijk.

Uitdaging ziet Richard in het bepalen van de beste route samen met de cliënt, zo nodig zelfs tegen de stroom in. Het geeft veel voldoening om meerwaarde voor je cliënt te kunnen creëren. Dat het resultaat daarvan dan ergens in het Nederlandse landschap is terug te zien, is voor Richard een leuke bonus.


Nevenfuncties

  • Lid van Vereniging voor Bouwrecht advocaten
  • Lid Lighthouseclub Gelderland


Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

 

  • Dilemma's bij wijzigingen opgedragen door de (overheids-)opdrachtgever (UAV-GC)

    Reageer

    AfbeeldingDe aanneemovereenkomst onder vigeur van de UAV-GC kent een strak regime voor het opdragen van wijzigingen door de opdrachtgever. De aannemer is daarmee doorgaans beter op de hoogte dan de (overheids-)opdrachtgever. Hoewel § 14 UAV-GC er vanuit gaat dat de opdrachtgever de wijziging opdraagt, is het vaak de aannemer van wie een verzoek tot wijziging (afgekort als: VtW) afkomt.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Actualiteitendag Omgevingsrecht 2021

Datum: 30 november 2021
Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Locatie:   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

AANMELDEN

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier