of 62812 LinkedIn

Praktijkmiddag AVG: de eerste ontwikkelingen

Hekkelman Advocaten en Notarissen Reageer

Op donderdag 4 oktober 2018 organiseert Hekkelman advocaten en notarissen een praktijkmiddag over de eerste ervaringen sinds de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De AVG is in werking getreden op 25 mei 2018. Door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is in de aanloop daarnaartoe gedreigd met (forse) boetes zodra de AVG in werking zou zijn getreden. Door bedrijven en organisaties is hard gewerkt om op 25 mei 2018 compliant te zijn. Inmiddels is het zover. Reden om tijdens deze praktijkmiddag de eerste ervaringen te delen.

 

Monique Hennekens, Marieke Thijssen en Liesbeth Woolschot bespreken tijdens deze praktijkmiddag de meest recente ontwikkelingen rondom de AVG. Aan de orde komt onder andere wat de AP de eerste maanden sinds de inwerkingtreding van de AVG heeft gedaan en wat veel voorkomende klachten zijn die de AP heeft ontvangen. Ook komt aan de orde welke ontwikkelingen er zijn rondom de verwerkersovereenkomst en de gegevensbeschermingseffectbeoordeling (DPIA).

 

De praktijkmiddag is een geschikt moment om ervaringen te delen. De middag is met name interessant voor functionarissen voor de gegevensbescherming in zowel de private als de publieke sector en anderen die zich bezig houden met de implementatie en de nakoming van de AVG in hun bedrijf of organisatie.


Datum 4 oktober 2018
Tijd 13.30 - 16.30
Locatie Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

 

Programma

13.30 - 14.00        Ontvangst met koffie en thee
14.00 - 15.00 Presentatie deel 1
15.00 - 15.30 Pauze
15.30 - 16.30 Presentatie deel 2
16.30 - 17.00 Afsluitende borrel


Inschrijven?

Hieronder kun je je nog tot en met 30 september inschrijven voor het seminar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wij zien je graag op 4 oktober aanstaande!

Direct contact

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier