of 64621 LinkedIn

Podcast #1: Ondermijning, Wet Damocles en 13b Opiumwet

AfbeeldingMet trots presenteren wij de eerste aflevering van de Hekkelman podcast ‘Duidelijke Taal’. Franc Pommer mag het spits afbijten om dieper in te gaan op de thema’s ondermijning, Wet Damocles en 13b Opiumwet.

Dit interview is net voor het uitbreken van de coronacrisis, begin maart, opgenomen. De Ondermijningsdag 2020 waar over gesproken wordt kon dan ook helaas niet doorgaan en is vervangen door de ‘Digitale Ondermijningsdag 2020’. Dit is een webinarreeks met 9 webinars en 10 sprekers waar het thema ondermijning vanuit verschillende perspectieven wordt bekeken. Uiteraard zijn alle webinars en deze podcast wel gericht op overheden, aangezien Hekkelman geen ondermijners bijstaat.

 

Op 17 november 2020 geeft Franc Pommer een webinar dat volledig gaat over Wet Damocles. Het is uiteraard nog mogelijk om tot die tijd daarvoor in te schrijven via deze pagina.

 

Veel plezier met het beluisteren van deze podcast! Mocht je nog tips hebben of een reactie willen geven, stuur even een mailtje naar marketing@hekkelman.nl.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Actualiteitendag Omgevingsrecht 2021

Datum: 30 november 2021
Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Locatie:   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

AANMELDEN

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier