of 64231 LinkedIn

Matthijs Mutsaers

Advocaat

Matthijs Mutsaers is gespecialiseerd in het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht. Hij adviseert en staat aanbestedende diensten en inschrijvers bij in juridische procedures. Matthijs behandelt vaak complexe aanbestedingszaken, bijvoorbeeld in de bouw-, afval- en ict-sector. Denk verder aan (duurzame) energieprojecten, publiek-publieke en publiek-private samenwerkingen en zaken die zich afspelen op het snijvlak van subsidie- en aanbestedingsrecht en in het sociaal domein.

 

Matthijs heeft een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen, is scherp, oplossingsgericht, laagdrempelig en verstaat de kunst om gecompliceerde zaken in begrijpelijke taal te verwoorden. Daarnaast is hij altijd uitstekend op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in zijn vakgebied.

 

“Een zaak samen met mijn cliënt en collega’s tot een goed einde te brengen, dat geeft mij de meeste energie en voldoening.”


 

Lees meer


 • Handreiking SAS zonder emvi gepubliceerd

  Reageer

  AfbeeldingMinder ingewikkelde aanbestedingen, meer tijd voor zorg en samenwerking. Dat wordt beoogd met de ‘Handreiking SAS zonder emvi – vereenvoudigd aanbesteden Wmo 2015 en Jeugdwet’.

   

  De ‘Handreiking SAS zonder emvi’ is op 7 oktober jl. gepubliceerd en is ervoor bedoeld om gemeenten voor te bereiden op de aanstaande wijziging van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo 2015).

 • Rapid Circular Contracting-methode: kritiek en advies

  Reageer

  AfbeeldingIn het Rijksbrede programma ‘Nederland Circulair in 2050’ wordt geschetst hoe we onze economie kunnen ombuigen naar een duurzame, volledig circulaire economie in 2050. Daarvoor is samenwerking tussen de overheid en (o.a.) het bedrijfsleven noodzakelijk.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Actualiteitendag Omgevingsrecht 2021

Datum: 30 november 2021
Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Locatie:   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

AANMELDEN

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier