of 65101 LinkedIn

Marleen Koeslag

Advocaat

 

Marleen Koeslag behaalde haar master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waarbij zij zich heeft toegelegd op het arbeidsrecht.

Marleen heeft haar scriptie geschreven over privacy op de werkvloer en concentreert zich binnen Hekkelman op diverse privacyvraagstukken in het arbeidsrecht. Daarnaast houdt Marleen zich bezig met het brede arbeidsrecht, met een speciale focus op arbeidsrecht bij (semi)overheden en de normalisatie van de ambtenarenstatus.

Marleen heeft tijdens haar studie meerdere stages in de advocatuur gelopen en is werkzaam geweest bij de rechtbank als buitengriffier. Dit gaf Marleen de mogelijkheid om breed praktijkervaring op te doen.

Met haar betrokkenheid en enthousiasme zoekt Marleen voor cliënten complexe juridische vraagstukken graag tot de bodem uit, maar is zij ook praktisch en oplossingsgericht.

 

 

Lees meer


 

 • Hoe heeft jouw gemeente thuiswerken geregeld?

  Reageer

  AfbeeldingThuiswerken is inmiddels bekend terrein. Onlangs is het advies weer aangescherpt en geldt de regel: zoveel mogelijk thuiswerken. Het thuiswerken kent vele arbeidsrechtelijke aspecten, zoals de wettelijke zorgplicht van de werkgever en toepassing van de Arbowetgeving. Er zijn echter ook een groot aantal praktische punten van belang.

 • Regels voor thuiswerken: protocol en privacy

  1 reactie

  Onverzorgd, smakkend, te laat...

  Moet een werkgever accepteren dat een medewerker, gehuld in zijn onesie en omringd door katten, kinderen en vuile vaat, met zijn collega’s (en erger nog: derden) videobelt?

 • Tozo, TOGS en NOW: update noodmaatregelen coronacrisis

  1 reactie

  AfbeeldingHet kabinet heeft enige tijd geleden een pakket nieuwe maatregelen afgekondigd om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Inmiddels zijn we een aantal weken onderweg en zijn de (meeste) maatregelen nader uitgewerkt, aangevuld of gewijzigd. In deze blog geven wij een update over een aantal van deze maatregelen.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Afbeelding

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier