of 65101 LinkedIn

Marco van Moorsel

Advocaat

Marco van Moorsel is als advocaat werkzaam binnen de sectie Overheid & Vastgoed en houdt zich voornamelijk bezig met het algemeen bestuursrecht en omgevingsrecht.

 

Voordat Marco bij Hekkelman in dienst is getreden, is hij onder meer werkzaam geweest bij een rechtbank, een bouwbedrijf en een internationaal advocatenkantoor.

 

Dankzij deze brede oriëntatie heeft hij veel inzicht in de diverse belangen die voor de verschillende betrokkenen spelen. “Met het oog op deze belangen, streef ik er altijd naar om de beste oplossing te vinden.”

 

024 - 382 83 04 / m.van.moorsel@hekkelman.nl

 

Marco op LinkedIn


  • Geen procesbesluit binnen beroepstermijn? Geen probleem!

    Reageer

    AfbeeldingOp 17 maart 2021 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: ‘de Afdeling’) een belangrijke uitspraak gedaan over het nemen van een procesbesluit tot het aanwenden van rechtsmiddelen door een bestuursorgaan (AbRS 17 maart 2021, ECLI:NL:RVS:2021:567). Niet langer is vereist dat dit procesbesluit binnen de beroepstermijn wordt genomen. Wel vereist is dat tijdens de procedure komt vast te staan dat het bestuursorgaan instemt met het ingestelde rechtsmiddel. De uitspraak versoepelt de eisen die tot nu toe golden voor bestuursorganen die, anders dan als verweerder, in het bestuursrecht procederen.

     

    In deze blog wordt (het belang van) de uitspraak toegelicht.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Afbeelding

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier