of 58952 LinkedIn

Manouk Radstaak

Advocaat.

 

Lees meer


 • De Autoriteit Persoonsgegevens gaat niet direct over tot het uitdelen van hoge boetes

  Reageer

  AfbeeldingVanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (de AVG) in Nederland van toepassing. Vanaf die datum moeten organisaties kunnen aantonen dat zij voldoen aan de privacybeginselen uit de AVG. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is belast met de toezicht op de naleving en handhaving van de regels uit de AVG. Als blijkt dat een organisatie de regels uit de AVG niet naleeft, riskeert zij een boete van maximaal 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde omzet.

 • Hoe bevalt het nieuwe ROZ-model voor de (ver)huur van woonruimte?

  Reageer

  De Raad voor Onroerende Zaken (hierna “ROZ”) heeft op 18 april 2017 een nieuw ROZ-model voor de (ver)huur van woonruimte gepubliceerd. Het model is inmiddels enige tijd in gebruik en veelvuldig door juristen bestudeerd. Tijd voor een evaluatie. Hoe bevalt het nieuwe ROZ-model voor de (ver)huur van woonruimte in de praktijk?

 • Een vrijwillige verkoop door openbare inschrijving is geen veiling

  Reageer

  AfbeeldingHet gerechtshof 's-Hertogenbosch heeft geoordeeld dat een 'vrijwillige verkoop door openbare inschrijving' niet onder het begrip 'openbare veiling' valt. Het gevolg daarvan is dat de koopovereenkomst bij een 'vrijwillige verkoop door openbare inschrijving' met een particuliere koper pas tot stand komt als deze schriftelijk is vastgelegd.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!