of 64231 LinkedIn

Luuk Gerritsen

Advocaat

Luuk is werkzaam in de vastgoed- en overheidspraktijk en heeft zich gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen over grote ruimtelijke ontwikkelingen op (onder andere) het gebied van woningbouw, kantoren, bedrijventerreinen en detailhandel. Grote retailontwikkelingen hebben zijn bijzondere interesse. Tot zijn  cliënten behoren ontwikkelaars, ondernemers en overheden. 

Luuk publiceert met regelmaat in juridische tijdschriften (onder andere "De Gemeentestem" en "Praktisch Bestuursrecht") en hij verzorgt in opdracht van diverse opleidingsinstituten (onder andere CPO) cursussen met betrekking tot het ruimtelijk bestuursrecht.

 

Praktijkgebied

 • Vastgoed
 • Overheid

 

Nevenfuncties

 • Docent beroepsopleiding advocatuur
 • Docent CPO

 

Opleiding

 • Radboud Universiteit Nijmegen

 

024 - 382 83 13 / 06 - 13 73 69 28

l.gerritsen@hekkelman.nl


 

 • Het voorbereiden van besluiten en beslissen tijdens de coronacrisis

  Reageer

  AfbeeldingNet als bij veel bedrijven, heeft de coronacrisis ook binnen de overheid grote gevolgen voor de bedrijfsvoering.

   

  Ambtenaren werken thuis en besluitvorming door bestuursorganen vindt niet plaats, of loopt vertraging op. Het gevolg daarvan is dat de wettelijke beslistermijnen niet gehaald (kunnen) worden.

   

  In deze blog beschrijven wij welke mogelijkheden er zoal zijn om beslistermijnen op te schorten. Wij zullen ook stilstaan bij de beslistermijn voor de vaststelling van bestemmingsplannen en de terinzagelegging van ontwerpplannen tijdens de coronacrisis.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Actualiteitendag Omgevingsrecht 2021

Datum: 30 november 2021
Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Locatie:   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

AANMELDEN

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier