of 59244 LinkedIn

Liesbeth Woolschot

Advocaat

Liesbeth Woolschot houdt zich bezig met onder meer privacy compliance checks bij ondernemingen, gemeenten en andere organisaties, advisering over Privacy& IT en het opstellen van de benodigde documentatie en contracten.

Liesbeth wil aan bedrijven overbrengen dat er ondanks de privacyregelgeving veel mogelijk is voor bedrijven; ze wil helpen die mogelijkheden in kaart te brengen en een praktische oplossing vinden die op maat is voor de betreffende organisatie.

Privacy & IT recht trekt Liesbeth enorm aan omdat het een dynamisch rechtsgebied is, vanwege de snelheid en enorme hoeveelheid aan technologische ontwikkelingen. "Bijna iedere organisatie heeft te maken met de verwerking van persoonsgegevens en derhalve de privacyregelgeving; hierdoor is de diversiteit groot. Ik heb daardoor te maken met veel verschillende soorten organisaties.


Praktijkgebied

  • Onderneming & organisatie
  • Privacy & IT

 

Nevenfuncties

  • Lid Vereniging Privacy Recht
  • Auteur Sdu Nieuws (privacyrecht)


Opleiding

  • IBD model verwerkersovereenkomst onder de loep

    Reageer

    AfbeeldingOnlangs is door de Informatiebeveiligingsdienst (IBD) een standaard verwerkersovereenkomst gepubliceerd. Kennelijk vormen de reacties op de eerste publicatie van dit model aanleiding om het model te herzien, want op 12 september jl. deed de IBD een oproep tot het geven van feedback op het model teneinde het model te kunnen 'verfijnen'. In deze blog licht ik toe waar de knelpunten zitten aan de hand van een paar algemene opmerkingen en een aantal artikelsgewijze opmerkingen. 

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier