of 65378 LinkedIn

Geeke Hissink

Advocaat

Geeke Hissink heeft een brede advies- en procespraktijk met een focus op arbeidsrecht, ambtenarenrecht en pensioenrecht. Geeke werkt voornamelijk voor overheden en non-profit instellingen zoals werkgeversorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen. Naast de reguliere arbeidsvoorwaardelijke en (collectieve) ontslagzaken, houdt ze zich bezig met de arbeidsrechtelijke gevolgen van overgang van onderneming, opdrachtverlegging, samenwerkingsverbanden en taakoverheveling.

 

Geeke: “Het meest aansprekend vind ik de zaken die direct verband houden met actualiteiten. Dit zijn vaak de zaken waar de paden nog niet gebaand zijn. Er vinden bijvoorbeeld veel veranderingen plaats met betrekking tot de ambtenarenpositie, als gevolg van de taakoverhevelingen en samenwerkingen. De uitdaging is om een werkzame oplossing te vinden voor deze personele gevolgen. Daarvoor is nodig dat je je verdiept in (de vraag van) je cliënt en ook oprecht geïnteresseerd en betrokken bent."

 

024 - 382 83 28 / g.hissink@hekkelman.nl

 

Lees meer • NOW 2.0: wat gaat er veranderen?

  Reageer

  AfbeeldingUit de brief van 20 mei jl. van de ministers en staatssecretarissen van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), blijkt dat is besloten om de NOW-regeling te verlengen met een periode van drie maanden. Ook onder deze NOW-regeling 2.0 kan een tegemoetkoming worden aangevraagd voor de loonkosten over de periode juni, juli en augustus 2020.

 • WAB: transitievergoeding bij ontslag

  Reageer

  AfbeeldingHet doel van de transitievergoeding is om de werknemer compenseren voor ontslag en de transitie naar nieuw werk makkelijker te maken. Met de inwerktreding van de WAB gaan er ook rondom de transitievergoeding een aantal zaken veranderen. Wat er verandert er nu precies? En wat betekent dit voor jou als werkgever? In deze blog worden onder andere deze vragen beantwoord.

 • WAB: uitwerking van payroll

  Reageer

  AfbeeldingMet de inwerkingtreding van de WAB op 1 januari 2020 krijgen payrollwerknemers dezelfde rechtspositie en arbeidsvoorwaarden als werknemers die in dienst zijn bij de opdrachtgever.

 • WAB: positie van oproepkrachten versterkt

  Reageer

  AfbeeldingMet de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) per 1 januari 2020, zullen de regels rondom oproepcontracten – dit zijn de nul-urencontracten en de min-max contracten – worden aangescherpt. Aangezien deze wijzigingen de nodige gevolgen zullen hebben voor de praktijk, zullen werkgevers hier nu al over na moeten denken. In deze blog gaan wij in op de belangrijkste veranderingen ten aanzien van oproepkrachten en de gevolgen voor organisaties.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier