of 62284 LinkedIn

Geautomatiseerde besluitvorming

AfbeeldingHet gebruik van grote hoeveelheden data en specifieke software (denk bijvoorbeeld aan het PAS en het daaraan gekoppelde softwarepakket AERIUS) bij de voorbereiding van besluitvorming door overheidsorganen confronteert de rechtspraktijk met nieuwe en interessante vragen en discussies. In het artikel dat ik schreef voor het tijdschrift van de StAB bespreek ik enkele van deze vragen en discussies en behandel ik tevens de (schaarse) jurisprudentie van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op dat punt.

Het artikel is via deze link te downloaden. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in meer van mijn publicaties en blogs, lees dan gauw verder.


Wilt u zich abonneren op mijn blogs? Vul dan uw gegevens in en u ontvangt een melding wanneer een nieuwe blog verschijnt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier