of 63966 LinkedIn

Drugspand sluiten vereist steeds betere onderbouwing

AfbeeldingHet ene pand waar drugs gevonden wordt gaat binnen een etmaal dicht, bij de ander duurt het vele maanden. De Overbetuwse bezwarencommissie vindt drie maanden te lang. Waarin zit dat verschil? En wanneer gebeurt zoiets?

In een interview met De Gelderlander beantwoordt Franc Pommer (specialist op het gebied van openbare orde en veiligheid) vijf vragen over het sluiten van drugspanden. Bijvoorbeeld: Waarom gaat het ene pand veel sneller dan de ander dicht? Is sluiting van een pand vele weken na het aantreffen van drugs nog wel effectief?

 

          

Hoe later je het doet, hoe minder voelbaar. Aan de andere kant: je doet het vaak voor de omwonenden, de buurt wil graag een daad zien.

 

Klik op onderstaande button om het volledige interview te lezen.

 

Ga naar publicatie

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier