of 65101 LinkedIn

Christiaan Donners

Betrokken, efficiënt en oplossingsgericht. Dat zijn kernwoorden die Christiaan omschrijven. Heldere en duidelijke adviezen zonder poespas zodat u weet waar u aan toe bent, dat is wat u van hem kunt verwachten. Christiaan is inventief en probeert oplossingen te bedenken waar anderen niet op komen.

Christiaan zal altijd proberen om een geschil zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Met zijn jarenlange proceservaring, is hij echter ook uitstekend in staat om u bij te staan als een procedure onvermijdelijk is. Christiaan is betrokken bij de zaak, heeft een hekel aan verliezen en hij zal alles in het werk stellen om voor u het maximale resultaat te behalen.

Christiaan wordt regelmatig benoemd als curator in faillissementen. Mede door deze ervaring weet hij waarmee u rekening moet houden bij een faillissement en kan hij u adviseren als u met een faillissement te maken krijgt. Christiaan adviseert regelmatig bedrijven in financiële moeilijkheden bij een herstructurering of een mogelijk faillissement.

 

024 - 382 83 51 / c.donners@hekkelman.nl


Lees meer


AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Afbeelding

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier