of 65101 LinkedIn

Caspar Delissen

Caspar Delissen is vasthoudend, maatschappelijk betrokken en heeft bovenal een nieuwsgierige persoonlijkheid. Deze eigenschappen weet Caspar prima in te zetten bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden als advocaat. "Ik vind het belangrijk om goede, creatieve en stevige oplossingen aan te leveren voor de meest uiteenlopende vraagstukken."

Caspar legt zich toe op het (ruimtelijk) bestuursrecht in al zijn facetten. Zijn fascinatie voor het ruimtelijk bestuursrecht is gevormd door het dynamische karakter van dit rechtsgebied en de diverse belangen die keer op keer samenkomen.

 

Praktijkgebied

- Vastgoed

- Overheid


Contact:

024 - 382 83 15

c.delissen@hekkelman.nl


 

  • Belangrijke conclusie staatsraad A-G over exceptieve toetsing

    Reageer

    AfbeeldingOp 22 december 2017 heeft staatsraad advocaat-generaal Widdershoven (hierna: “de A-G”) op verzoek van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: “de Afdeling”) een conclusie, als bedoeld in artikel 8:12a Algemene wet bestuursrecht (hierna: “de Awb”) over exceptieve toetsing genomen. Naast het onderwerp ’exceptieve toetsing’ komen ook enkele vragen die verband houden met de toepassing van het relativiteitsvereiste aan bod. In deze blog zal ik mij beperken tot hetgeen door de A-G is geconcludeerd met betrekking tot het leerstuk van de exceptieve toetsing. 

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Kwartaalupdate Handhaving & Toezicht

Kijk hier de update van september terug.

 

Zet alvast 13 januari in je agenda; dan is de volgende update

Afbeelding

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Ruimte & Milieu

Klik hier